pondělí 19. prosince 2016

Band-in-a-Box Základní pojmy 6. Část - Real Styles a Xtra Styles PAKs (Balíčky Xtra Stylů)


Dejte Vašim projektům nový život nebo se nechte inspirovat novými Xtra Styles Balíčky pro Band-in-a-Box a RealBand! "Xtra Styles PAKs" dodají spoustu nových RealStylů do Vaší kolekce, zahrnují vždy několik stylů jako je Jazz, Country, Bluegrass, Pop, Zpěvák/Skladatel, a další! Každý nový RealStyl je profesionálně namixovaný a používá unikátní aranžmá, která nebyla nikdy použita našimi předchozími styly. Strávíte méně času mixováním a máte více času na vytváření s Xtra Styles PAKs!

Balíčky xTra StylesPAKs 1 a 2 je možno zakoupit do 31.12.2016 v akci takto






BalíčekBěžněAkceMěna

All Xtra Styles PAK 249,0029,00EUR

All Xtra Styles PAK 149,0029,00EUR

All Xtra Styles PAK Bundle 1 & 298,0049,00EUR

Poznámka:
RealStyles (Reálné Styly), které jsou obsaženy v těchto nových balíčcích pod obchodním názvem "XtraStyles PAKs 1 a 2", jsou standardní Styly se kterými pracují jen programy Band-in-a-Box a RealBand. Liší se od "normálních MIDI Stylů tím, že mají kompletně všechny Tracky (stopy) osazeny RealTracky (reálnými zvuky). Tyto RealStyly poznáte v obrazovce StylePicker, podle toho že mají v systémovém souborovém názvu stylu na začátku podtržítko "_" viz vyfiltrované na obrázku níže:


Note: Xtra Styles používají RealTracks z Band-in-a-Box® 2016 a vyšší obsažené v balíčcích UltraPlusPAK, EverythingPAK, nebo Audiophile Edition, a požadují Build 437 or higher.

Žádné komentáře:

Okomentovat